Over de Access Bars behandeling

Over de Access Bars behandeling

Wat kan je verwachten tijdens de Acces Bars behandeling

Tijdens een behandeling lig je aangekleed op een comfortabele behandeltafel.
Je ligt ontspannen terwijl de punten op je hoofd worden aangeraakt.
Je mag praten tijdens een behandeling maar dit hoeft niet. Vaak sluiten mensen de ogen en ‘ontvangen’ dan de behandeling.
Een sessie vindt meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.
Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Al je emoties, houdingen en gedachten zitten in de polaire elektrische lading in je hersenen opgeslagen en kunnen zich beginnen los te laten door deze aanraking.
Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.
Tijdens de sessie wordt geen muziek gedraaid.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Bekijk ook:

Een stukje wetenschappelijke achtergrond over Access Bars:

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten na een Acces Bars sessie?

Iedere Access BARS® sessie is anders. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, meer energie, men staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.
De meeste mensen voelen iets gebeuren in hun lijf. Slapende voeten, bewegende vingers, tintelende armen of bijvoorbeeld druk in het hoofd. Een enkele keer ontstaat er hoofdpijn.

Hoelang blijft het effect van Access Bars® merk/voelbaar?

Als je je BARS eenmaal hebt laten nalopen of als het ware “aan” gezet hebt blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.

Hoe vaak moet je de Bars laten “doen” ?

Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? Sommige Bars beoefenaars vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen minimaal iedere week hun Bars laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars te laten doen.

Zit er een negatief effect aan Access Bars?

Nee. Er zijn geen risico’s aan een behandeling. In het slechtste geval merk je geen effect of wil je juist vaker een behandeling bij mij ondergaan.

Moet ik vertellen waarom ik voor een behandeling kies?

Niets moet. De energie doet wat het moet doen tijdens de behandeling. Als je mij vertelt wat je graag wilt loslaten, kan ik extra aandacht besteden aan bepaalde energiepunten.

Kunnen kinderen en babies Access Bars® ontvangen?

Kinderen en babies hebben er fenomenaal veel baat bij. De Bars runnen bij kinderen erg snel. Zij kunnen je zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij babies gaat het nog sneller.

Kunnen ouderen en mindervaliden baat hebben bij Access Bars®?

Absoluut.

Wie heeft er baat bij het ontvangen van Access Bars®?

Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar anderen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.

Wat moet ik aan of waar moet ik rekening mee houden?

Je mag aantrekken waar jij je prettig in voelt. In het begin raak ik je hoofd en je voeten even aan. Er zijn mensen die het daarom prettig vinden om voor de behandeling schone sokken aan te trekken.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.